Voor Zuidend zijn wij door het vertrek van één van onze collega’s op korte termijn op zoek naar een gastheer/-vrouw voor 30 uur per week. We gaan graag met jou in overleg wanneer jij bij ons start. Als gastheer/- vrouw:

 • is jouw baan veelzijdig en afwisselend;
 • heb je nauw contact met de cliënten en collega’s uit de zorg van deze locatie;
 • signaleer jij kansen en mogelijkheden voor ontwikkeling van nieuwe werkterreinen en producten;
 • krijg je veel waardering voor jouw zinvolle werk, een fijne maaltijd is voor iedereen een belangrijk moment van de dag.

Daarom is Zuidend de plek voor jou

Jij komt te werken in ons restaurant ‘Zuidend’ in Zuidlaren. Het restaurant staat voor duurzaam en circulair ondernemen. Tevens is de keuken uitgerust met apparatuur die à la carte koken mogelijk maakt. Jouw werkplek is onderdeel van ons facilitair bedrijf. Het facilitair bedrijf is toegankelijk, transparant en doelmatig. Jij onderscheidt je door jouw gastvrije, proactieve houding en je doet wat je zegt. Je vervult en rol in het tot stand houden van de dienstverlening van jou en jouw collega’s en zo mogelijk verbeteren van jullie dienstverlening.

Lees hier meer over Zuidend.

Jouw toekomstige collega over het team

Één van de collega’s binnen het facilitair team: “Wat ons team zo uniek maakt? Wij zijn een divers team. We zijn het niet altijd met elkaar eens maar we laten elkaar wel in onze waarde. Wanneer er iemand uitvalt is er altijd wel iemand bereid om in te vallen. We kunnen echt bouwen op elkaar!"

Wat ga doen?

 • Je draagt zorg voor een warm en welkom ontvangst in het restaurant en benadert gasten op klantvriendelijke wijze.
 • Je bent verantwoordelijk voor het opnemen van bestellingen, geeft de bestellingen door aan de keuken en serveert de bestelde gerechten.
 • Je houdt de werkruimtes, materialen en apparatuur schoon en draagt zorg voor een schone en veilige werkomgeving.
 • Je signaleert bijzonderheden en eventuele agressie in het restaurant en onderneemt voldoende actie conform protocol.
 • Je draagt zorg voor de nodige facilitaire voorzieningen en het aankleden van de ruimten.
 • Je stemt wanneer nodig af met meewerkende cliënten, vrijwilligers en/of participatiemedewerkers in het kader van de werkuitvoering.

"Ik leer iedere dag bij, dat maakt het leuk!"

“Ik werk als managementassistente voor de manager HR. In 1997 ben ik bij een van de voorgangers van Lentis begonnen…

Dit krijg je van ons

 • Een contract voor de duur van een jaar met de intentie deze met wederzijds goedvinden om te zetten naar een vast contract. Je wordt benoemd in de functie van gastheer/-vrouw A.
 • Een bruto maandsalaris ingeschaald in de aanloopschaal 24 of FWG 25 volgens de cao GGZ (€ 2.032 - € 2.870 bij een 36-urige werkweek).
 • In totaal 166 vakantie-uren + 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget bij een fulltime dienstverband. 
 • Balansbudget van € 500,- per jaar bij een fulltime dienstverband. 
 • Een team waarin betrokkenheid erg belangrijk is.  

Qua secundaire voorwaarden heeft de cao GGZ mooie voordelen voor jou, denk hierbij aan kortingen op verzekeringen of een fietsplan. Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Wil je meer weten over werken bij Lentis? Klik hier voor inspirerende verhalen van jouw toekomstige collega’s.

Dit zoeken we in jou

Je staat sterk in jouw schoenen want op Zuidend kunnen soms onvoorspelbare momenten plaats vinden, het is fijn wanneer je je hier niet door uit het veld laat slaan. Naast dat je van aanpakken houdt, kookt bij jou de pan niet snel over tijdens stressmomenten, pieken op de dag komen geregeld voor. Wij vinden het leuk wanneer jij ontwikkelingen in de omgeving vertaalt naar nieuwe mogelijkheden voor onze organisatie. Zuidend is geopend van 09:00 uur tot 20:30 uur en je kunt voor verschillende diensten ingepland worden. Ook ben je bereid in het weekend diensten te draaien, deze vinden om de week plaats.

Verder heb je:

 • een afgeronde relevante opleiding op mbo-niveau 2, bij voorkeur richting facilitair;
 • kennis van HACCP-regelgevingen en hygiëne-code.

Enthousiast of meer weten?  

Vind je het fijn om vrijblijvend kennis te maken? Dat kan! Neem hiervoor contact op met Esther Sijbom, teamleider facilitair bedrijf, via 06 - 53941064. Weet jij het al zeker? Dan ontvangen we graag voor 22 juli 2024 jouw sollicitatie. Neem voor vragen over het proces contact op met Anouk Kuiken, medewerker werving en selectie via 06 - 82107701 of 050 – 409 78 78.

De sollicitatiegesprekken vinden in overleg met jou plaats.

Na het sollicitatiegesprek zou er een meeloopmoment plaats kunnen vinden. 

 

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang genieten in de procedure.

Het sollicitatieproces

Je solliciteert via ons online formulier en ontvangt direct een bevestiging in je mailbox. Let op: deze kan in je spambox terecht komen.

We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en je hoort uiterlijk 2 weken na de sluitingsdatum of we met elkaar in gesprek gaan.

Pas jij bij ons? Dan word je veelal telefonisch uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Als het van beide kanten goed klikt vragen wij een referentie op.

Is er van beide kanten een match? Dan nodigen we je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Bij indiensttreding vragen wij je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen, hiervoor ontvang je van ons een aanvraaglink.

Over Lentis

Lentis is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg, forensische gezondheidszorg en ouderenzorg voornamelijk werkzaam in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. We verlenen Basis GGZ en Specialistische GGZ aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Daarnaast bieden we naast forensische zorg, wonen, welzijn, zorg en behandeling voor ouderen vallend onder de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Lentis bestaat uit ongeveer 4000 medewerkers.

Heb je vragen over deze vacature?

We kunnen je alles vertellen over deze vacature en het sollicitatieproces!