Later nog eens bekijken?

Mail deze vacature naar jezelf

Waar Dignis voor staat

Als onderdeel van Lentis, zorgt Dignis (www.dignis.nl) met aandacht voor kwetsbare ouderen, of ze nu somatische, psychiatrische of psychogeriatrische klachten hebben. Wij ondersteunen cliënten zolang mogelijk thuis. Als dit niet meer kan, zetten wij de zorg voort in onze diverse kleinschalige woonvormen. Onze verpleeghuizen, verzorgingshuizen, centra voor dagbesteding en thuiszorgposten zijn te vinden in de stad Groningen en Noord-Drenthe. Vanuit onze visie werken we vanuit een belevingsgerichte houding, waarmee de cliënten/bewoners binnen Dignis hun eigen leven kunnen leiden op de wijze die zij wensen, in al hun eigenheid. Wij bieden warme, liefdevolle, belevingsgerichte en deskundige zorg, die aansluit bij de behoeften van onze cliënten/bewoners en hun naasten.

Ben je op zoek naar een nieuw avontuur? Laten we eens kijken of we elkaar kunnen helpen. Jij een leuke nieuwe baan en Dignis een top collega erbij!

Wat je gaat doen

Als kwaliteitsverpleegkundige ga je werken op locatie ’t Blauwbörgje in Groningen. De doelgroep van ’t Blauwbörgje bestaat uit ouderen met dementie of psychische stoornissen en jongdementerenden. Het is een locatie met 107 bewoners, 13 huiskamers en een dagbesteding. In ’t Blauwbörgje wonen mensen die veel verzorging, verpleging en behandeling nodig hebben. Hier is het goed wonen in een prettige omgeving. We hebben veel aandacht voor het welzijn van de bewoners. De zorg stemmen we af op persoonlijke behoeften en wensen. De persoonlijke verzorging bestaat uit het helpen met wassen, aankleden en eten. Daarnaast geven we deskundige begeleiding en behandeling. Het team heeft een jarenlange ervaring met complexe psychische en dementiezorg.

Je komt te werken in een betrokken team, die effectief met elkaar en andere disciplines samenwerkt. Een onderdeel van jouw takenpakket als kwaliteitsverpleegkundige:

 • In deze functie bied je individuele en teamgerichte ondersteuning en coach je zorgmedewerkers in het kader van verbetering van de kwaliteit van zorg.
 • Je bent in staat om medewerkers in groepsverband te instrueren en enthousiasmeren en je bent goed in samenwerken met en het begeleiden van collega’s op zorginhoudelijke thema’s.
 • Signaleren, feedback geven en bewustwording creëren rondom kwaliteit en bejegening. Je maakt verbeterplannen op basis van je bevindingen en analyses en krijgt de ruimte om bezig te zijn met kwaliteitsplannen.
 • Je instrueert en ondersteunt de zorgmedewerkers bij de interpretatie en analyse van de zorginhoudelijke en kwaliteitsgegevens.
 • Je werkt nauw samen met de collega’s in het team kwaliteit en ontwikkelingen en verricht, indien noodzakelijk, verpleegtechnische handelingen.

Waarom jij ons zoekt

Dignis Zorg(t) met aandacht. Dit doen wij voor onze bewoners/cliënten, maar geldt ook zeker voor onze collega's. Daarom ontvang je bij ons als kwaliteitsverpleegkundige:

 • een salaris conform CAO VVT in schaal 50;
 • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • een contract voor gemiddeld 32 uur per week;
 • reiskostenvergoeding;
 • vakantiebijslag;
 • ORT
 • eindejaarsuitkering van 8,33%;

Werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling? Dignis wil net als jij, dat jij de beste versie van jezelf bent. Daarom bieden wij diverse trainingen en cursussen aan.
Verder biedt Dignis jou de mogelijkheid om financieel voordeliger door het leven te gaan. Hierbij kun je denken aan een fietsplan, goedkoop fitness abonnement, korting bij (zorg)verzekeringen of voordelen voor het aanschaffen van een telefoon, laptop of tablet.
Op een actieve manier in contact zijn met jouw collega's? Via Lentis Leefstijl kun je onder andere samen met collega's sporten, workshops volgen of een 'health-check' laten doen.

Direct solliciteren
Reageren kan tot en met 04-12-2022

Meer weten?

We staan je graag te woord! Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact met mij opnemen.

Anita Koops