Later nog eens bekijken?

Mail deze vacature naar jezelf

Wie is PsyQ Enschede?

PsyQ is een vernieuwende aanbieder van toegankelijke specialistische en basis geestelijke gezondheidszorg voor volwassenen. PsyQ wil een positieve bijdrage leveren aan de levenskwaliteit van haar patiënten. Dit doen wij door effectieve en betaalbare zorg te leveren. Het herstel van het functioneren van de patiënt is daarbij ons belangrijkste uitgangspunt.

PsyQ biedt behandeling voor de 9 meest voorkomende psychische problemen. De behandelingen die toegepast worden zijn de meest effectieve, reeds bestaande behandelingen uit binnen- en buitenland. Daarnaast ontwikkelt PsyQ zelf ook nieuwe behandelingen en onderzoekt deze op hun waarde.

Centraal in de visie en werkwijze van PsyQ staan patiëntenparticipatie, evidence based werken, effectmeting en een continue ontwikkeling van de professional. We werken in multidisciplinair verband en hechten veel waarde aan het uitwisselen van kennis en ervaring door professionals.

PsyQ is een samenwerkingsverband van een viertal GGZ organisaties in Nederland. Vanuit Lentis zijn er vestigingen in Apeldoorn, Arnhem, Emmen, Enschede, Groningen, Hilversum en Zwolle.

Ben jij de Klinisch psycholoog die wij zoeken?

Als Klinisch psycholoog pas je in ons team, omdat je al brede ervaring hebt binnen de psychiatrie. We kunnen jouw enthousiasme en expertise goed gebruiken. Verder:

  • Een afgeronde opleiding tot klinisch psycholoog en een BIG registratie;
  • De uren bepalen we graag in overleg met jou.

Dit ga je doen als Klinisch psycholoog bij PsyQ Enschede

Je werkzaamheden als Klinisch psycholoog zullen bestaan uit de volgende taken:

  • In multidisciplinair teamverband lever je een bijdrage aan het opstellen van behandelplannen, het evalueren en zonodig bijstellen daarvan;
  • Uitvoeren van (complexe) psychodiagnostiek, herformuleren van vraagstellingen van het multidisciplinair behandelteam in onderzoekstermen, opstellen van een onderzoeksplan en het selecteren van de daarbij passende methodieken;
  • Uitvoeren of laten uitvoeren van psychodiagnostisch onderzoek, het interpreteren van de resultaten en het schrijven van een onderzoeksrapport;
  • Uitvoeren van behandelingen van (complexe) problematiek bij volwassenen;
  • Invulling geven aan Regiebehandelaarschap;
  • Geven van werkbegeleiding en supervisie; deelnemen aan intervisie;
  • In overleg het geven van interne en externe consultatie en voorlichting/presentaties.
Direct solliciteren
Reageren kan tot en met 18-12-2022

Meer weten?

We staan je graag te woord! Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact met mij opnemen.

Bastiaan Post