Later nog eens bekijken?

Mail deze vacature naar jezelf

Wie zijn wij

PsyQ is een samenwerkingsverband van een viertal grote GGZ-organisaties in Nederland. Vanuit Lentis zijn er vestigingen in Apeldoorn, Arnhem, Emmen, Enschede, Groningen, Hilversum en Zwolle. PsyQ-Groningen levert SGGZ middels 8 specialistische poliklinieken (stemmingsstoornissen, angst- en dwangstoornissen, psychotrauma, ADHD, somatiek & psyche, psychoseksuele stoornissen, persoonlijkheidsstoornissen), 2 deeltijdteams (persoonlijkheidsstoornissen en eetstoornissen) en een eetstoornissenkliniek. We behandelen complexe problematiek en onderscheiden ons van BGGZ en van FACT: alleen behandeling, geen begeleiding. Doordat PsyQ-Groningen een onderdeel van Lentis is, zijn de lijnen met IHT en klinische teams kort. Binnen de organisatie is er veel aandacht voor evidenced based en nomothetisch werken, effectmeting en continue ontwikkeling. We werken vanuit het bio-psycho-sociaal model. We hebben veel hoog opgeleide regiebehandelaren in dienst: medewerkers met verschillende psychotherapeutische specialisaties. Er wordt ook systemisch en ook middels PMT en beeldende therapie gewerkt en we richten ons actief op een gezonde leefstijl.

Ben jij de klinisch psycholoog die wij zoeken?

Voor ons team van de generalistische polikliniek aan de Hereweg, vlakbij de Groninger binnenstad, zijn wij op zoek naar een klinisch psycholoog voor minimaal 24 uur per week. Uren zijn in overleg.

Als Klinisch psycholoog pas je in ons team, omdat je al brede ervaring hebt binnen de psychiatrie. We kunnen jouw enthousiasme en expertise goed gebruiken. Je beschikt over een afgeronde opleiding tot klinisch psycholoog en een BIG registratie als zodanig en bent in het bezit van een AGB-code.

Daarnaast beschik je over de volgende competenties:

  • Uitstekend reflectief vermogen;
  • Communicatief vaardig;
  • Stressbestendigheid en flexibiliteit;
  • Hands-on-mentaliteit;
  • Nuchterheid en humor zijn een pré.

Wat ga je doen als klinisch psycholoog binnen de generalistische polikliniek?

Wij vragen iemand die klantgericht is en samenwerking zowel intern als extern van groot belang vindt. Je werkt resultaatgericht en bent doortastend. Je bent niet bang om deel te nemen aan een dynamisch team en je kan je aanpassen aan de veranderende GGZ. Ook vind je humor belangrijk in je werk.

Wat ga je doen:

  • consultaties m.b.t. diagnostiek en behandeling;
  • regiebehandelaarschappen;
  • ruimte om ook zelf patiënten te behandelen.
Direct solliciteren
Reageren kan tot en met 22-05-2022

Meer weten?

Neem contact met mij op. Ik vertel je graag meer over deze vacature.