Later nog eens bekijken?

Mail deze vacature naar jezelf

Helpende Plus

– Locatie: Bernlef, Groningen
– Uren: 16-24
– Salaris: € 2.264,72- € 2938,60- FWG 30
– Dienstverband: jaarcontract, met uitzicht op vast

Jouw toekomstige collega aan het woord
Petra, verzorgende IG: “Ik werk al meer dan 20 jaar met veel plezier bij Dignis in Bernlef. Meestal op de woongroepen pg en ook wel op somatiek. We maken er altijd een gezellige dag van met elkaar. Iedereen heeft zijn kwaliteiten en vullen elkaar goed aan. Het leukste moment vind ik dat de bewoners samen eten in de huiskamer en meedoen met activiteiten. We zoeken een collega die met veel plezier ons team komt versterken, handen uit de mouwen steekt en sterk in haar/zijn schoenen staat”

Als helpende plus

  • heb je veel afwisseling door het werken met twee verschillende doelgroepen: PG en somatiek;
  • werk je dagdiensten van 8 uur (7:15 – 15:45) en avonddiensten van 5 uur (15:30 tot 21:00), doordeweeks en in het weekend;
  • kun je op eigen initiatief stappen zetten in jouw ontwikkeling.

Daarom is Dignis de plek voor jou
Woonzorgcentrum Bernlef is gelegen in de wijk Paddepoel in Groningen. Er zijn in totaal 10 etages, waarbij op de eerste 3 etages de Wlz-zorg wordt verleend door Dignis. Op de overige etages worden appartementen verhuurd en ontvangen de mensen thuiszorg door o.a. Dignis.
Samen met 20 andere collega's ben je werkzaam op de eerste 3 etages, wat maakt dat je zowel met somatiek als PG te maken krijgt. Op de 1ste etage verblijven 10 bewoners met somatische aandoeningen. Op de 2de en 3de etage zijn twee woongroepen met 10 lichtdementerende ouderen. Om de continuïteit voor de bewoners en jou te waarborgen, word je zoveel mogelijk op 1 etage ingepland.

Zo maak jij het verschil
Jij weet natuurlijk als geen ander wat het werk inhoudt. We zetten het voor de zekerheid nog even op een rijtje:

  • De bewoners begeleiding en ondersteuning bieden bij huishoudelijke taken en ADL-activiteiten. Ook stimuleer je ze hierbij in hun zelfredzaamheid.
  • Het verrichten van verpleegtechnische handelingen (indien bevoegd en bekwaam).
  • Bij het signaleren van bijzonderheden m.b.t. de gezondheid, het welzijn en de leefomgeving koppel je dit terug aan de collega's en rapporteert in het zorgplan.
  • Zorgdragen voor een veilige en rustige woonomgeving.
  • Assisteren en ondersteunen bij het verrichten van verzorgende handelingen bij de cliënt.
Direct solliciteren
Reageren kan tot en met 03-12-2023

Meer weten?

We staan je graag te woord! Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact met mij opnemen.

Lida van der Schuur