Later nog eens bekijken?

Mail deze vacature naar jezelf

Wie zijn wij?

Uitgaan van de wensen van ouderen, dat is wat Dignis, zorg voor ouderen wil. Voor de één is dat een fijn huis en lekker eten, voor de ander is dat zorg aan huis en voor nog weer een ander is dat verzorging en verpleging. Dignis heeft de specialisten in huis om op uiteenlopende wensen van ouderen in te gaan.

In onze kijk op zorg staan eigenheid en respect, veiligheid, zorgzaamheid, huiselijkheid en beleving van onze bewoners en cliënten hoog in het vaandel. Wij zoeken collega’s die hieraan samen met ons vorm kunnen geven.

Dit ga je doen als helpende bij Dignis

• Begeleiding en ondersteuning bij huishoudelijke en ADL-activiteiten;
• Het stimuleren van de zelfredzaamheid van de cliënt op gebied van huishoudelijke en ADL-activiteiten;
• Assisteren en ondersteunen bij het verrichten van verzorgende handelingen bij de cliënt;
• Het leveren van een bijdrage aan activiteiten om het wonen vorm te geven;
• Het leveren van een bijdrage aan het realiseren van een veilige en rustige woonomgeving;
• Bijzonderheden signaleren ten opzichte van het zorgplan en rapporteert hierover aan verzorgenden en (gedifferentieerd) verpleegkundigen.

Ben jij de helpende die wij zoeken?

Voor De Wiekslag, afdeling De Bonkelaar en De Omloop in Norg zijn wij op zoek naar een enthousiaste helpende met een voorliefde voor werken met ouderen. Het betreft een dienstverband voor 20 tot 24 uur per week (in overleg zijn meer uren bespreekbaar).

Hiervoor ben je bent in het bezit van een diploma helpende of vergelijkbaar (zorg). Je voelt je betrokken bij onze oudere cliënten en de organisatie. Je haalt voldoening uit je werk en draagt dit uit. Verder heb je voldoende kennis en vaardigheden op het gebied van huishouding en eenvoudige verzorgende taken. Daarnaast ben je nieuwsgierig, oplettend en heb je een flexibele instelling.

Direct solliciteren
Reageren kan tot en met 04-06-2023

Meer weten?

We staan je graag te woord! Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact met mij opnemen.