Later nog eens bekijken?

Mail deze vacature naar jezelf

Waarom werken bij de Genderpoli van Jonx?

De Genderpoli van Jonx biedt specialistische diagnostiek en behandeling aan jeugdigen tot 23 jaar met vragen en twijfel over hun genderidentiteit en/ of genderdysforie vanuit een systeemgerichte benadering. We hebben zorg en aandacht voor de algehele ontwikkeling van de jeugdige en bieden tevens behandeling voor eventuele co-morbide problematiek. Voor de medische genderzorg werken we samen met het Kennis- en Zorgcentrum voor genderdysforie van het AUmc te Amsterdam, het Radboudumc Expertisecentrum Geslacht & Gender te Nijmegen en het Genderteam van het UMCG te Groningen.

Ben jij de GZ-psycholoog die wij zoeken?

We zoeken een Gezondheidszorgpsycholoog voor 28-32 uur per week ten behoeven van Jonx Ambulant en de Genderpoli met een specifieke affiniteit voor (trans)genderzorg.

Je vindt het een uitdaging om binnen een multidisciplinair team samen met jongeren en ouders vragen rondom genderidentiteitsontwikkeling te verhelderen en hiervoor passende behandeling te bieden. Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid gecombineerd met een collegiale en cliëntgerichte instelling. Je staat voor hulp die aansluit bij de eigen kracht van kinderen/-jeugdigen en hun gezinnen. Je beschikt over het vermogen effectief te communiceren met onze verwijzers en samenwerkingspartners en hebt de attitude (en bij voorkeur ook de ervaring) om in jouw expertise in te brengen.

Je hebt een afgeronde opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog met BIG registratie en geldige AGB-code. Ervaring binnen het werkveld kinder- en jeugdpsychiatrie is vereist. Daarnaast heb je zeer goede contactuele vaardigheden. Je bent pro-actief en hebt een enthousiaste instelling. Uiteraard beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

Dit ga je doen als GZ-psycholoog bij de Genderpoli van Jonx

 • Het verrichten van intakes en psychodiagnostisch onderzoek;
 • Het beoordelen en interpreteren van psychologisch onderzoek;
 • Behandelplannen opstellen, uitvoeren en evalueren;
 • Vorm en inhoud geven aan het regie-behandelaarschap volgens het professioneel zorgstatuut van Lentis;
 • Participeren in een multidisciplinair behandelteam;
 • Actieve bijdrage leveren aan innovatie, de verdere ontwikkeling van het zorgprogramma Genderzorg en de Genderpoli;
 • Samenwerken met andere behandelaren in de (trans)genderzorg;
 • Begeleiden van psychologen / orthopedagogen;
 • Samenwerken met gemeentelijke jeugdconsulenten, onderwijs en andere ketenpartners.

Wij hebben veel te bieden

Je werkzaamheden als GZ-psycholoog binnen ons team vraagt veel flexibiliteit en vakinhoudelijke deskundigheid. Dat waarderen wij zeer. Wij bieden je daarom direct een vast contract aan.
Bij Lentis vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers ruimte krijgen voor eigen ontwikkeling en ambities. Hierover gaan wij graag met je in gesprek. Dat vullen we aan met:

 • Een salaris dat is ingedeeld in FWG 65, conform de cao GGZ;
 • Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een breed scala aan; opleidingsmogelijkheden kun je denken aan: tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, fietsplan, korting bij (zorg)verzekeringen;
 • Aan het einde van het jaar krijg je bij ons een eindejaarsuitkering van 8,3%, deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen;
 • De mogelijkheid tot het volgen van online trainingen en cursussen;
 • Deelname aan activiteiten, projecten en opleidingen via Lentis Leefstijl. Via Leefstijl kun je onder andere samen met collega's sporten, workshops volgen of een 'health-check' laten doen;
 • Thuiswerken in overleg behoort tot de mogelijkheden.
Direct solliciteren
Reageren kan tot en met 25-09-2022

Meer weten?

Neem contact met mij op. Ik vertel je graag meer over deze vacature.

Linda Kompagne