Later nog eens bekijken?

Mail deze vacature naar jezelf

Jouw kennis en expertise kan Dignis goed gebruiken! Als GZ-psycholoog is jouw toekomstige functie een gewaardeerde plek binnen de medische dienst, waarbij je diagnostiek en behandeling biedt aan ouderen met psychiatrische problematiek en/of een cognitieve stoornis: de Gerontopsychiatrie. Net als wij, ben jij in je werk gericht op het bieden van warme, deskundige en belevingsgerichte zorg, die aansluit bij de persoonlijke behoeftes van de cliënt.
Een mooie oude dag voor iedere cliënt, in al hun eigenheid, is waar we voor gaan. Dit doen we door te zorgen mét aandacht. Deel jij onze passie?

Een kijkje nemen in onze ambities voor de komende jaren? Klik hier: Werken bij Dignis – Dignis

Wat je gaat doen

Binnen de behandeldienst van Dignis wordt multidisciplinair behandeling geleverd aan diverse doelgroepen binnen de VVT en GGZ, in Groningen en Drenthe. Deze dienst biedt medische en paramedische zorg en behandeling aan de klinisch opgenomen cliënten en ambulante cliënten. Verschillende expertises komen samen: Longstay, Psychogeriatrie (pg), Gerontopsychiatrie, Chronische Somatiek, Palliatieve zorg en Geriatrische revalidatiezorg.
Voor deze functie ligt jouw focus als GZ-psycholoog op de behandeling van ouderen met psychiatrische problematiek, zoals angst- en persoonlijkheid stoornissen, depressie, schizofrenie en borderline. En/of een cognitieve stoornis, zoals niet-aangeboren hersenletsel. Jouw werklocaties zijn de Enk in Zuidlaren en ’t Blauwbörgje in Groningen(stad). Jouw naaste collega’s zijn kaderarts, specialist ouderengeneeskunde, basisarts, verpleegkundig specialist, ergotherapeut en fysiotherapeut.

Een onderdeel van jouw takenpakket als GZ-psycholoog:

 • Het opstellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen in nauwe samenwerking met de arts;
 • Het uitvoeren van behandelingen binnen een vaste context en begeleiden van individuele patiënten of systemen op basis van een behandelplan. Er is hierbij ruimte om eigen accenten te leggen binnen jouw werk;
 • Het uitvoeren van (neuro-)psychologisch onderzoek en inbrengen van conclusie en advies in het multidisciplinair behandelteam, gericht op begeleiding en eventueel het woon-/leefklimaat;
 • Het bieden van mediatieve therapie aan het verpleegkundig team en zorgen voor een optimaal behandelmilieu voor de patiënten;
 • Het leveren van een bijdrage aan de beleidsontwikkeling van de afdeling;

Dignis is een organisatie waarbij er korte lijnen zijn met het management en Raad van Bestuur. We hechten veel waarde aan jouw mening en input voor de ontwikkeling van onze organisatie. Je krijgt alle ruimte om hierin mee te denken en jouw bijdrage te leveren.

Wat we van jou vragen

 • Je bent een gediplomeerd GZ-psycholoog (BIG);
 • Bij voorkeur heb je ervaring als behandelend psycholoog in de ouderenzorg;
 • Je kunt goed samenwerken in een multidisciplinair team;
 • In het bezit van rijbewijs én auto;
 • Je beschikt over een respectvolle, gelijkwaardige en flexibele werkhouding;
 • Je bent in staat om methodisch en procesmatig te werken;
 • Je hebt interesse in belevingsgerichte zorg;
Direct solliciteren
Reageren kan tot en met 22-10-2023

Meer weten?

We staan je graag te woord! Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact met mij opnemen.

Niessette Ridder