Voor het facilitair bedrijf zijn wij door het vertrek van één van onze collega’s op korte termijn op zoek naar een  facilitair medewerker. We gaan graag met jou in overleg wanneer jij bij ons start. Als facilitair medewerker:

 • ontlast jij de zorgmedewerkers;
 • krijg je te maken met een afwisselende baan, net als de werkzaamheden is geen dag hetzelfde;
 • heb je de mogelijkheid jouw werk zelf in te delen;
 • krijg jij de kans om jezelf verder te ontwikkelen.

Daarom is het facilitair bedrijf de plek voor jou

Het Facilitair Bedrijf, waar jij komt te werken, is toegankelijk, transparant en doelmatig. Jij onderscheidt je door jouw klantvriendelijke, gastvrije, proactieve houding en je doet wat je zegt. Je vervult een rol in het tot stand houden van de dienstverlening van jou en jouw collega’s en zo mogelijk verbeteren van jullie dienstverlening. Je komt te werken in een dynamische omgeving waarbij jouw werkzaamheden divers zullen zijn. Jij bent van toegevoegde waarde door het primaire proces te ontlasten waardoor de zorgmedewerkers zich kunnen blijven richten op de zorg.

Jouw toekomstige collega over het team

Danny: eerst verantwoordelijke facilitair bedrijf: “Wil jij je niet beperken tot 1 werkplek, maar werkzaam zijn binnen verschillende werkplekken en toch bij een team horen. Dan is deze functie geschikt voor jou. Het team is hecht en betrokken.“

Wat ga je doen?

 • Je maakt dagelijks en periodiek de algemene ruimtes en de cliënt gebonden ruimtes schoon. Hiermee zorg je voor een hygiënische werk- en leefomgeving voor zowel cliënten als medewerkers en bezoekers.
 • Je zorgt voor een fijne leefomgeving van onze cliënten.
 • Je draagt zorg voor schoonmaakgerichte bestellingen.

"Ik leer iedere dag bij, dat maakt het leuk!"

“Ik werk als managementassistente voor de manager HR. In 1997 ben ik bij een van de voorgangers van Lentis begonnen…

Dit krijg je van ons

 • Een contract voor de duur van een jaar.
 • Een bruto maandsalaris ingeschaald in de aanloopschaal 19 of FWG 20 volgens de CAO GGZ (€ 1.968 - € 2.737 bij een 36-urige werkweek).
 • In totaal 166 vakantie-uren + 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget bij een fulltime dienstverband. 
 • Balansbudget van € 500,- per jaar bij een fulltime dienstverband. 
 • Een team waarin betrokkenheid erg belangrijk is. 

Qua secundaire voorwaarden heeft de CAO GGZ mooie voordelen voor jou, denk hierbij aan kortingen op verzekeringen of een fietsplan. Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden.

 

Wil je meer weten over werken bij Lentis? Klik hier voor inspirerende verhalen van jouw toekomstige collega’s.

Dit zoeken we in jou

Jij bent een enthousiaste collega die zich verantwoordelijk voelt voor zijn of haar taken. Je kunt gemakkelijk schakelen tussen de verschillende werkzaamheden. Je hebt een stevige persoonlijkheid in verband met het werken met onze doelgroep. Verder heb je zorgvuldigheid, hygiëne en discretie hoog in het vaandel staan. Je denkt gastvrij en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Daarnaast beschik je over een flexibele instelling. In principe vinden jouw werkzaamheden in het weekend plaats. De weekenddiensten zijn van 08:00 uur – 13:00 uur en vinden om het weekend plaats dit op de zaterdag en zondag.  

Verder heb je:

 • een afgeronde mbo-opleiding op niveau 2;
 • kennis en ervaring met schoonmaak werkzaamheden;
 • kennis van HACCP-regelgevingen en hygiëne-code.

Enthousiast of meer weten?

Vind je het fijn om vrijblijvend kennis te maken? Dat kan! Neem hiervoor contact op met Esther Sijbom, teamleider facilitair bedrijf, via 06 – 53941064. Weet jij het al zeker? Dan ontvangen we graag voor 24 juni 2024 jouw sollicitatie. Neem voor vragen over het proces contact op met Anouk Kuiken, medewerker werving en selectie via 06 - 82107701 of 050 – 409 78 78.

De datum van het sollicitatiegesprek vindt in overleg met jou plaats.

Na het sollicitatiegesprek zou er een meeloopmoment plaats kunnen vinden. 

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang genieten in de procedure.

 

Het sollicitatieproces

Je solliciteert via ons online formulier en ontvangt direct een bevestiging in je mailbox. Let op: deze kan in je spambox terecht komen.

We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en je hoort uiterlijk 2 weken na de sluitingsdatum of we met elkaar in gesprek gaan.

Pas jij bij ons? Dan word je veelal telefonisch uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Als het van beide kanten goed klikt vragen wij een referentie op.

Is er van beide kanten een match? Dan nodigen we je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Bij indiensttreding vragen wij je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen, hiervoor ontvang je van ons een aanvraaglink.

Over Lentis

Lentis is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg, forensische gezondheidszorg en ouderenzorg voornamelijk werkzaam in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. We verlenen Basis GGZ en Specialistische GGZ aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Daarnaast bieden we naast forensische zorg, wonen, welzijn, zorg en behandeling voor ouderen vallend onder de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Lentis bestaat uit ongeveer 4000 medewerkers.

Heb je vragen over deze vacature?

We kunnen je alles vertellen over deze vacature en het sollicitatieproces!