Later nog eens bekijken?

Mail deze vacature naar jezelf

Wie zijn wij?

Dignis Zorg Thuis+ werkt in kleine, herkenbare teams met voor de cliënt vertrouwde mensen. Elk team bestaat uit ervaren helpenden, verzorgenden IG en (wijk)verpleegkundige(n). Werken in de wijkverpleging bij Dignis Zorg Thuis+ betekent diversiteit, creativiteit en uitdaging. Naast de somatiek staan wij vooral bekend om het helpen van mensen met een psychiatrische of psychogeriatrische achtergrond bij het zo lang mogelijk op een veilige en vertrouwde manier thuis blijven wonen. Ook bieden wij individuele begeleiding vanuit de WMO. Hiervoor werken wij nauw samen met huisartsen, hulpverleners en zijn wij de rechterarm van andere teams binnen Lentis zoals Team 290, ATN en FACT.
Ben jij betrokken, verantwoordelijk en wil jij een bijdrage leveren om cliënten met dementie zo lang mogelijk in hun eigen woonomgeving te laten wonen met een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven?

Bekijk hier meer over waar Dignis voor staat

Dit zoeken we in jou

Wij zoeken een enthousiaste wijkverpleegkundige met als rol casemanager dementie, in een aantal wijken in de stad Groningen en in Annen voor gemiddeld 24 uur per week. Je zorgt ervoor dat de cliënt met dementie zo lang mogelijk thuis kan wonen met een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. Dit geldt niet alleen voor de cliënt zelf, maar ook eventueel voor diens mantelzorger. Als thuis wonen niet meer haalbaar is, ondersteun je in de toeleiding naar een passende woonomgeving

Binnen je werk ben je in staat om aanvullend te zijn op het al aanwezige netwerk rondom de client. Voor zowel de client als de mantelzorger heb je een coachende en coordinerende rol, waarbij je in staat bent om je collega's te ondersteunen binnen de zorgverlening aan deze client. Je hebt kennis van de sociale kaart van de wijken/ het dorp. Hierin ben je gesprekspartner voor de verschillende andere zorgaanbieders die bij de client betrokken zijn.

Ons werk draait om onze bewoners en cliënten. Bij Dignis willen we hen altijd en iedere dag de beste zorg geven. Spreekt dit je aan? Dan ontmoeten we je graag.
Verder heb je:
• een diploma verpleegkunde (niveau 5/6) aangevuld met de opleiding casemanager;
• de kennis en kunde om zelfstandig te functioneren;
• je bent proactief en een teamplayer;
• je bent in het bezit van een geldig rijbewijs.

Direct solliciteren
Reageren kan tot en met 11-12-2022

Meer weten?

We staan je graag te woord! Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact met mij opnemen.

Liselotte Ploeger