Later nog eens bekijken?

Mail deze vacature naar jezelf

Werken in de zorg is leuk! Dat hoeven we jou niet te vertellen natuurlijk 😉
Jij bent namelijk al werkzaam in de zorg en/of volgt een zorgopleiding. Er moet hiernaast ook geld op de plank komen om die studie te betalen of misschien besteed jij je verdiende loon wel liever aan hele andere leuke dingen. Dat laten we lekker aan jou. Maar.. één ding is zeker. Wil jij dit doen binnen de ouderenzorg, dan ben je bij Dignis aan het juiste adres. Zorg jij met ons mee?

Een kijkje nemen in onze ambities voor de komende jaren? Klik hier: Werken bij Dignis – Dignis

Hoe ziet een bijbaan bij Dignis eruit?

Bij Dignis hebben we verschillende locaties in Groningen en Drenthe. Wil je liever in het centrum van Groningen werken of ga je voor één van de knusse locaties in Annen, Norg, Eelde of Zuidlaren? Verder zijn er mogelijkheden om te werken in de thuiszorg of in de intramurale locaties. Houd er rekening mee dat werken in de thuiszorg speciale competenties en kwalificaties vergt. Wij zetten ons in voor de kwaliteit van zorg en het leven voor kwetsbare ouderen. We zorgen mét aandacht voor ouderen met somatische, psychiatrische of psychogeriatrische klachten of een revalidatievraag.

Als zorgprofessional (in spé) kun je zelf aangeven hoeveel uur per week je wilt werken in de ouderenzorg. Ga je stagelopen en heb je minder tijd? Geen probleem. We zetten jouw contract naar nul-uren zodat je jouw contract behoudt, en jij je volledig kunt focussen op jouw stage.
In de eerste week van de proeftijd volg jij interne opleidingsmodules. Welke opleidingsmodules je gaat volgen, hangt af van waar je aan de slag gaat. Na een jaar gaan wij samen evalueren en verdien je, bij goed functioneren, een vast contract.

Waarom jij ons zoekt

Onze slogan 'Dignis Zorg(t) met aandacht' voor haar cliënten, geldt ook zeker voor onze collega's! Daarom ontvang je bij ons:

  • Een salaris conform CAO VVT in betreffende schaal (afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring)
  • Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar, met intentie tot vast
  • Flexibele contracturen;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Vakantiebijslag;
  • Eindejaarsuitkering van 8,3%
  • ORT

Werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling? Dignis wil net als jij, dat jij de beste versie van jezelf bent. Daarom bieden wij diverse trainingen en cursussen aan.
Verder biedt Dignis jou de mogelijkheid om financieel voordeliger door het leven te gaan. Hierbij kun je denken aan een fietsplan, goedkoop fitness abonnement, korting bij (zorg)verzekeringen of voordelen voor het aanschaffen van een telefoon, laptop of tablet.
Op een actieve manier in contact zijn met jouw collega's? Via Lentis Leefstijl kun je onder andere samen met collega's sporten, workshops volgen of een 'health-check' laten doen.

Wat we van jou vragen

Jij volgt op dit moment de opleiding Verzorgende IG, MBO Verpleegkunde, HBO Verpleegkunde, Fysiotherapie, Ergotherapie of Geneeskunde. Je zit reeds in het tweede jaar (of hoger) van jouw opleiding. Ook kan het zijn dat je een andere opleiding volgt, maar één van deze opleidingen al hebt behaald.

Direct solliciteren
Reageren kan tot en met 07-01-2024

Meer weten?

We staan je graag te woord! Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact met mij opnemen.

HR Service Lentis