Later nog eens bekijken?

Mail deze vacature naar jezelf

Tijdens de opleiding gelijk jouw werkervaring binnen de psychiatrie meepakken? Gaan we regelen! Dat jouw passie in de zorg ligt, hoeven we je niet te vertellen. Je volgt momenteel namelijk een zorgopleiding en/of werkt al in de zorg. Naast studeren zijn andere dingen ook belangrijk. Laat het nou net zijn dat je hier geld voor nodig hebt. Met jouw bijbaan binnen de ouderenpsychiatrie investeer je in jouw toekomst mét een mooi salaris. Goed idee? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

Hoe ziet een bijbaan bij de ouderenpsychiatrie eruit?

Je komt te werken op de Voortgezette Klinische Behandelafdeling (VKB) van de ouderenpsychiatrie in Zuidlaren. De VKB is een ruim opgezette behandelafdeling voor patiënten met een combinatie van somatisch en psychiatrische problematiek. De VKB bestaat uit drie groepen met in totaal 33 patiënten, elke patiënt heeft een eigen kamer. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de behoeften en mogelijkheden van de individuele patiënt, het bieden van structuur en comfort vormt daarin de basis. Het team bestaat uit woonzorgassistenten, verzorgende IGers, agogisch begeleiders en (gedifferentieerd) verpleegkundigen.


Als zorgprofessional (in spé) krijg je een contract van 4-8 uur per week. Flexibel werken dat ligt jou wel! Je kunt namelijk zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent. We snappen dat werken naast de studie zorgt voor wisselende beschikbaarheid. Hierin denken we graag met jou mee en passen we eventueel jouw uren op aan.


Wil je een keer op een andere locatie binnen de ouderenpsychiatrie ingezet worden? Ook hierin zien wij mogelijkheden!


Jouw toekomstige collega's aan het woord:
"Wil je werken in een gezellig en dynamisch team met collega's van verschillende leeftijden, dan ben je van harte welkom. De dag start met de ADL, er zijn cliënten die mobiel zijn maar ook rolstoelafhankelijk. We hebben activiteitenbegeleiders in huis om onze cliënten een actieve en leuke dag te bezorgen. In het werk is creativiteit en flexibiliteit nodig en is een flinke dosis humor ook erg belangrijk."

Meer weten over de VKB? Bekijk ons filmpje Lentis Voortgezette Klinische Behandelafdeling Zuidlaren - YouTube

 

Direct solliciteren
Reageren kan tot en met 30-12-2022

Meer weten?

We staan je graag te woord! Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact met mij opnemen.